Samostalna izvedba objekata kao što su hale, poslovni objekti, stambena izgradnja, trgovački centri, sportski objekti, hoteli, te objekti posebne namjene na domaćem i inozemnom tržištu. Izvodimo radove do konačnog završetka projekta po sistemu ”ključ u ruke” prema našim standardima i tehnologiji proizvodnje.

AKTUALNI PROJEKTI

Projekt OPATIJA DIAMOND RESIDENCE

Godina izgradnje: 2018. – 2019.

Projekt od pet luksuznih apartmana koji se nalaze na lokaciji Punta Kolova u Opatiji, 30 metara od mora. Opatija Diamond Residence nalazi se na 10 minuta pješice od centra Opatije i svih njenih sadržaja. Svi apartmani imaju predivan pogled na Riječki zaljev, te otoke Krk i Cres. Od pet luksuznih apartmana tri su sa bazenima, a dva sa velikim jacuzzijima na prostranim terasama čije veličine variraju od 40 do 60 m2. Svakom apartmanu pripadaju do tri parkirna mjesta u podzemnoj garaži, iz koje im je liftom omogućen direktan pristup u stambenu jedinicu. Apartmani imaju zasebne ulaze sa ceste kako bi se osigurala maksimalna privatnost. OPATIJA DIAMOND RESIDENCE čini 5 vila pod istim krovom. Energetski razred zgrade je A. Apartmani su vrhunski opremljeni najluksuznijom opremom: površinsko grijanje i hlađenje, toplinska pumpa, automatsko upravljanje raznim funkcijama u stanu, solarni paneli, dizajnerska rasvjeta interijera i eksterijera, prilikom izgradnje upotrebljavani su samo najkvalitetniji materijali, u potpunosti automatizirani bazeni sa protustrujnim plivanjem. Ova visokogradnja sastavljena je od AB konstrukcije, a za uređenje okoline stambene zgrade korišten je brački kamen za stepenice te kamen za bazene. Gradnja je po sistemu ključ u ruke. Glavni izvođač: Palace d.o.o.

Specijalizirani trgovački centar Poreč

Brutto površina: 8.750,00 m2

Godina izgradnje: 2019.

Objekt se nalazi u trgovačkoj zoni grada Poreča i prvi je trgovački centar u Poreču. Gradnja kompletnog objekta trajala je samo 6 mjeseci, a izveden je u prvoj polovici 2019. godine. Građevinska bruto površina objekta je 8 750,00 m2. Objekt je montažnog tipa s monolitnim temeljima (armiranobetonske stope, čašice, temeljne trake i vezne grede), monolitnom stubišnom jezgrom, monolitnim oknom dizala i monolitnom podnom pločom mikroarmiranom čeličnim vlaknima. Montažni dijelovi objekta su armiranobetonski stupovi, drvena lamelirana krovna konstrukcija (drveni lamelirani krovni nosači i drveni “sendvič” paneli) te fasada od aluminijskih termopanela. Pregrade između lokala izvedene su protupožarnim gipskartonskim zidovima i zidovima od opeke. Ulazna strana u lokale napravljena je od staklene fasade s aluminijskim profilima te natkrivena čeličnom nadstrešnicom površine 1950,00 m2. S južne i zapadne strane parcele izveden je armiranobetonski potporni zid visine do 3,00 m i dužine 320,00 m

Trgovački centar Pula II

Brutto površina: 13.850,00 m2

Godina izgradnje: 2019.

Objekt se nalazi u Puli i izveden je uz postojeći Trgovački centar Pula I (Pula City Mall). Gradnja kompletnog objekta trajala je samo 6 i pol mjeseci, a izveden je u drugoj polovici 2019. godine. Građevinska bruto površina objekta je 13 850,00 m2. Objekt se sastoji od prizemnog dijela površine 9 250,00 m2 i ukopane garaže površine 4 600,00 m2. Garaža i prizemni dio iznad garaže izvedeni su monolitno. Konstrukcija garaže sastoji se od armiranobetonskih temelja samaca, stupova kružnog presjeka promjera 65 cm s kapitelima te ploče debljine 45 cm. Konstrukcija prizemlja iznad garaže sastoji se od monolitnih armiranobetonskih stupova kvadratnog presjeka. Preostali dio prizemlja izveden je s montažnim armiranobetonskim stupovima. Krovna konstrukcija objekta je drvena lamelirana konstrukcija s drvenim sendvič panelima. Fasada je montažna sastavljena od aluminijskih termopanela, a ulazi u lokale su izvedeni s aluminijskom staklenom fasadom. Čelična nadstrešnica koja se nalazi na ulaznoj strani objekta površine je 1.690,00 m2. Sa stražnje strane objekta izvedena je obilazna prometnica uz koju se nalazi potporni zid dužine 400,00 m.

Stambena zgrada – Livanjska – Zagreb

Projekt LIVANJSKA 21 :: Zagreb

Godina izgradnje: 2018./2019.

INVESTITOR: TERRA-LUX projekti d.o.o.

www.projekt-livanjska.kap4.hr

POLOŽAJ GRAĐEVINE

Stambeno poslovna građevina se nalazi u Livanjskoj ulici k.č. br. 5584, k.o. Trešnjevka u Zagrebu. Zgrada je orijentirana na Istok i Zapad.

KATNOST I SADRŽAJ GRAĐEVINE

Građevina se sastoji od 1 podzemne etaže garaže, stambenog prizemlja i 3 kata. Ploča prizemlja je uzdignuta cca 1.0 m od uređene kote terena te se u stambene prostore ulazi putem zajedničkog ulaza sa Zapada. Zgrada je opremljena dizalom koje komunicira kroz sve etaže. U podzemnoj etaži nalazi se 6 parkirno-garažnih mjesta te prostorija za čistačicu i domara. U nadzemnom dijelu građevine nalazi se 6 stanova orijentacije Istok – Zapad.

KONSTRUKCIJA

  • Konstrukcija zgrade je većim dijelom armirano betonska i zidana
  • AB zidovi podzemne etaže su debljine 25 cm, nadzemnih etaža su 20 cm
  • Fasadni zidovi su zidani blok opekom debljine 20 cm
  • Zidovi između stanova su djelomično armirano betonski debljine 20 cm obostrano žbukani, a djelomično zidani
  • Okno dizala je armirano betonsko, debljine 20 cm, dodatno izolirano prema stanovima
  • AB međukatne ploče su debljine 18 i 20 cm
  • Svijetla visina u stanovima je 260 cm

GRAD SISAK

Bruto površina: 5 500 m2

Godina izgradnje: 2017.

Trenutno se gradi ledena dvorana Zibel u Sisku površine 5 500 m2 po sistemu ”ključ u ruke”, gdje je ugovorena I. i II. faza radova.  Osim ledene površine za klizanje građanstva grada Siska gradi se i ambulanta i četiri svlačionice te rekreacijski centar. U postupku je II. faza radova koja uključuje građevinsko-obrtničke radove unutarnjeg uređenja, odnosno opremanje i natkrivanje dvorane, izgradnju svlačionica, ambulante i postavljanje oko 2000 sjedalica na tribine.