Warning: Undefined array key "file" in /home/palacecr/public_html/wp-includes/media.php on line 1734

Warning: Undefined array key "file" in /home/palacecr/public_html/wp-includes/media.php on line 1734

AKTUALNI PROJEKTI

Projekt OPATIJA DIAMOND RESIDENCE

Godina izgradnje: 2018. – 2019.

Projekt od pet luksuznih apartmana koji se nalaze na lokaciji Punta Kolova u Opatiji, 30 metara od mora. Opatija Diamond Residence nalazi se na 10 minuta pješice od centra Opatije i svih njenih sadržaja. Svi apartmani imaju predivan pogled na Riječki zaljev, te otoke Krk i Cres. Od pet luksuznih apartmana tri su sa bazenima, a dva sa velikim jacuzzijima na prostranim terasama čije veličine variraju od 40 do 60 m2. Svakom apartmanu pripadaju do tri parkirna mjesta u podzemnoj garaži, iz koje im je liftom omogućen direktan pristup u stambenu jedinicu. Apartmani imaju zasebne ulaze sa ceste kako bi se osigurala maksimalna privatnost. OPATIJA DIAMOND RESIDENCE čini 5 vila pod istim krovom. Energetski razred zgrade je A. Apartmani su vrhunski opremljeni najluksuznijom opremom: površinsko grijanje i hlađenje, toplinska pumpa, automatsko upravljanje raznim funkcijama u stanu, solarni paneli, dizajnerska rasvjeta interijera i eksterijera, prilikom izgradnje upotrebljavani su samo najkvalitetniji materijali, u potpunosti automatizirani bazeni sa protustrujnim plivanjem. Ova visokogradnja sastavljena je od AB konstrukcije, a za uređenje okoline stambene zgrade korišten je brački kamen za stepenice te kamen za bazene. Gradnja je po sistemu ključ u ruke. Glavni izvođač: Palace d.o.o.

Specijalizirani trgovački centar Poreč

Brutto površina: 8.750,00 m2

Godina izgradnje: 2019.

Objekt se nalazi u trgovačkoj zoni grada Poreča i prvi je trgovački centar u Poreču. Gradnja kompletnog objekta trajala je samo 6 mjeseci, a izveden je u prvoj polovici 2019. godine. Građevinska bruto površina objekta je 8 750,00 m2. Objekt je montažnog tipa s monolitnim temeljima (armiranobetonske stope, čašice, temeljne trake i vezne grede), monolitnom stubišnom jezgrom, monolitnim oknom dizala i monolitnom podnom pločom mikroarmiranom čeličnim vlaknima. Montažni dijelovi objekta su armiranobetonski stupovi, drvena lamelirana krovna konstrukcija (drveni lamelirani krovni nosači i drveni “sendvič” paneli) te fasada od aluminijskih termopanela. Pregrade između lokala izvedene su protupožarnim gipskartonskim zidovima i zidovima od opeke. Ulazna strana u lokale napravljena je od staklene fasade s aluminijskim profilima te natkrivena čeličnom nadstrešnicom površine 1950,00 m2. S južne i zapadne strane parcele izveden je armiranobetonski potporni zid visine do 3,00 m i dužine 320,00 m

Trgovački centar Pula II

Brutto površina: 13.850,00 m2

Godina izgradnje: 2019.

Objekt se nalazi u Puli i izveden je uz postojeći Trgovački centar Pula I (Pula City Mall). Gradnja kompletnog objekta trajala je samo 6 i pol mjeseci, a izveden je u drugoj polovici 2019. godine. Građevinska bruto površina objekta je 13 850,00 m2. Objekt se sastoji od prizemnog dijela površine 9 250,00 m2 i ukopane garaže površine 4 600,00 m2. Garaža i prizemni dio iznad garaže izvedeni su monolitno. Konstrukcija garaže sastoji se od armiranobetonskih temelja samaca, stupova kružnog presjeka promjera 65 cm s kapitelima te ploče debljine 45 cm. Konstrukcija prizemlja iznad garaže sastoji se od monolitnih armiranobetonskih stupova kvadratnog presjeka. Preostali dio prizemlja izveden je s montažnim armiranobetonskim stupovima. Krovna konstrukcija objekta je drvena lamelirana konstrukcija s drvenim sendvič panelima. Fasada je montažna sastavljena od aluminijskih termopanela, a ulazi u lokale su izvedeni s aluminijskom staklenom fasadom. Čelična nadstrešnica koja se nalazi na ulaznoj strani objekta površine je 1.690,00 m2. Sa stražnje strane objekta izvedena je obilazna prometnica uz koju se nalazi potporni zid dužine 400,00 m.